Opgericht:   2004        
Directie:   Robert Ronday          
             
Tent:   30 meter   Website:   www.limburgskerstcircus.nl
Capaciteit:   1000 zitplaatsen   Facebook:   Limburgs Kerstcircus

HET CIRCUS

Na het begin van Maximum Evenementen starten Rogier Schol en Monique van Dinther i.s.m. Camuna Evenementen in 2004 het Limburgs Kerstcircus te Sittard. Na 4 edities met de dieren van de familie Freiwald als vast bestanddeel van het programma breekt Schol met de familie en zet een nieuwe koers in. Een koers met moderne lounge achtige producties met uiteindelijk nauwelijks dieren. Tegen de zin van het gros van het publiek? Of was het de economische crisis? In ieder geval nemen de bezoekersaantallen af en besluit Schol het circus over te dragen aan Robert Ronday, oud-mede-eigenaar van het Nederlands Nationaal Circus Herman Renz.

In de winter van 2014-'15 presenteert Ronday samen met Alberto Althoff het Limburgs Kerstcircus met de productie "Gypsy Fantasy" de dieren zijn terug net als de ouderwetse circusgezelligheid waar veel families juist rond de kersttijd zo'n behoefte aan hebben. 

Over ons

Deze site is een initiatief tot de promotie van de Nederlandse Circuscultuur van Piet-Hein Out's Outstanding-Productions.Com.