Opgericht:   2013        
Directie:   Jasper Riedeman          
             
Tent:   16 meter   Website:   www.cirquemoustache.com
Capaciteit:   375 zitplaatsen   Facebook:   Cirque Moustache

DE SHOW

De voorbereidingen voor komende zomer zijn in volle gang. Ook deze zomer een  nieuw programma met top talent van eigen bodem. Zo gaan acrobaten Harm en Maartje mee, is koekenbakker Daniel weer van de partij en heeft Moustache hun eigen ladderman en koorddanser Berl. 

En ook dit jaar geeft Cirque Moustache toptalenten van diverse Nederlandse circusscholen de kans om zich te laten zien in de piste. Ze zijn blij om Eveline, Luna en Marleen toe te mogen voegen aan hun crew.

HET CIRCUS

De klassieke uitstraling van Cirque Moustache verleidt je om in een andere wereld te stappen. Vanaf het galmende ‘hooggeëerd publiek’ van de directeur vergeet je voor een moment alles buiten de tent om je over te geven aan een wereld vol sterke mannen, beeldschone koorddanseressen en ouderwets grappige clowns. Cirque Moustache is een nieuw circus uit Utrecht zonder pretenties, maar met ambitie. Jonge artiesten die graag ervaring willen opdoen in de wereld van het circus krijgen de kans op te treden met studenten van circusscholen en professionele artiesten. Hoewel de sfeer je meeneemt naar vroeger tijden, zijn de voorstellingen modern. De voorstellingen zijn zonder dieren. Daarnaast geeft Cirque Moustache op bijna elke standplaats workshops waarin alle basistechnieken van circus worden behandeld zodat ook de kleinste bezoekers zich even artiest kunnen wanen in de rood met gele tent. In 2013 ging Cirque Moustache voor het eerst op tournee door Nederland.

Over ons

Deze site is een initiatief tot de promotie van de Nederlandse Circuscultuur van Piet-Hein Out's Outstanding-Productions.Com.