Circus Salto

Opgericht:   2010        
Directie:   Sander Balk          
             
Tent:       Website:   www.circussalto.nl
Capaciteit:       Facebook:   Circus Salto Kerstcircus Sander & Friends


DE SHOW

Circus Salto viert dit jaar zijn 5-jarig bestaan met een extra feestelijk programma met als motto ‘Happy Birthday’! De verjaardag van het Circus is de rode draad van de familievoorstelling.

HET CIRCUS

Circus Salto is de nieuwste creatie van Sander Balk die als allround circusartiest te zien was in verschillende show- en circusproducties. Van kinds af aan is Sander gefascineerd door het Circus. De wagens, dieren, artiesten en tenten hadden op hem een enorme aantrekkingskracht en hij besloot dan ook niets liever te willen dan met het Circus mee te gaan. Op 17 jarige leeftijd was het zover en startte hij zijn circusloopbaan als tentbouwer en dierenverzorger bij Circus Witova. Na zijn circusstage ontwikkelde hij zich verder bij diverse internationale circus- en showproducties.

Sinds 2010 specialiseert hij zich meer en meer op zijn eigen producties zoals voorstellingen met zijn Variété-show, circusworkshops op scholen en bedrijven. Tijdens de Kerstvakantie produceert hij het Kerstcircus Sander & Friends dat inmiddels een traditioneel familie-uitje is geworden in Friesland en zich op steeds meer bezoekers mag verheugen! Een kinderdroom wordt daarmee werkelijkheid…

Over ons

Deze site is een initiatief tot de promotie van de Nederlandse Circuscultuur van Piet-Hein Out's Outstanding-Productions.Com.