Casablanca Variété Amsterdam

Opgericht:   2000        
Directie:   Wim Peeters          
    Zeedijk 24, Amsterdam         
    Di. t/m Za. vanaf 12.00 uur open.   Website:   www.casablanca-amsterdam.nl
Capaciteit:   Theatertje 25/30 pers.
Chambre Separé 15/18 pers.
  Facebook:   Casablanca Variété Amsterdam


DE SHOW

Naast een gemoedelijk restaurant in circussfeer waar je heerlijk kan eten treden er in het variététheatertje per dag wisselende artiesten op om de gasten te vermaken. 

HET VARiÉTÉ

Casablanca Variété is het enige circuscafé in Europa, waar alle Europese circusmensen elkaar ontmoeten. Alles in deze sfeervolle ruimtes ademt circus & variété. De wanden en vitrines hangen vol met kleurige circusfoto's, affiches en attributen van beroemde circusartiesten.

Het café heeft een echte kroegsfeer. Er worden plannen gemaakt en ideeën uitgewerkt, zittend aan de bar met zicht op de open keuken. Een lange rij televisies tonen opnames van vele circus- en theatervoorstellingen.

Het achtergelegen restaurant is stijlvol en gezellig met prachtige opgedekte tafels, comfortabele roodpluche stoelen en een schitterend uitzicht op de Amsterdamse grachten. Het boven gelegen theatercircus heeft een ouderwets podium met rode pluche gordijnen waar voorstellingen, acts en optredens plaatsvinden.

Helemaal beneden ligt de Chambre Separé een ruimte gelegen aan het water, geschikt voor bedrijfs of privé feestjes voor ongeveer 25 personen. Alle ruimtes zijn zeer geschikt voor feesten, bruiloften, diners en recepties.

Over ons

Deze site is een initiatief tot de promotie van de Nederlandse Circuscultuur van Piet-Hein Out's Outstanding-Productions.Com.